Supă iute de tomate

Știți că răceala trece cu o porție fierbinte de supă.. Dar cum supa de pui e deja old-fashioned, cea cu găluște necesită o dexteritate pe care momentan nu o posed, iar orice altă supă ar fi prea grea din punct de vedere al  ingredientelor, supa asta face minuni. Iuțeala scoate și ultimul gram de răceală din bolnav.

Ai nevoie de:

20 g de untură de porc

375 g de carne tocată

1 ceapă medie și vreo 2-3 căței de usturoi

1-3 bucăți de ardei iute, piper, sare, ardei, tabasco și sos worchester

1/2 litru de supă de carne

1 și 1/2 litru de suc de tomate

1 sticlă de sos de tomate picant

Topește untura într-o tigaie de tip wok. Adaugă în tigaie carnea tocată și ceapa mărunțită și căliți-le până ceapa devine sticloasă. Amestecă carnea cu usturoiul tocat și cu ardeiul iute, mărunțit și el, după care cu celelalte condimente. Adaugă supa de carne și sucul de tomate, iar în final amestecă și sosul de tomate picant. Supa iute este un antidot și împotriva mahmurelii.

This slideshow requires JavaScript.

Pupici,

Ioana

Leave a comment