Echipa LoveCookPray

LoveCookPray este despre pasiunea de a găti, despre ceea ce te face să vrei să descoperi noi arome, despre experimentele reușite sau nu din bucătăria personală, despre originalitate și curaj. Încercăm să răspundem pe cât de bine putem întrebărilor la care alții nu au răspuns, vrem să îți punem lumea culinară la picioare și să-ți vorbim despre tot ce te atrage sau te scoate din minți. Despre zâmbete alături de familie și prieteni, dar și despre rețete savuroase pe care, tot noi, te învățăm cu răbdare cum să le prepari ca un adevărat MasterChef. Ai ghicit ! Suntem despre tine și despre tot ce te scoate din anonimatul dezamăgirilor culinare, dar și a rețetelor învechite ale Sandei Marin.

“La o mâncare nu trebuie să pui multe, trebuie să știi cum să dozezi ingredientele și cât să le ții pe foc. Și când gătești op mâncare trebuie să fii sobru”, declara de curând Neagu Djuvara. Iar noi tindem să îi dăm dreptate, adăugând că “sufletul” – ingredient miraculos ăn arta culinară- este cel mai de valoare ingredient pe care îl putem avea ascuns printre borcane și plicuri. În asta constă de fapt întregul mister al gastronomiei. Și cum toți cei implicați , mai mult sau mai puțin, punem în fiecare articol pe care îl citiți câte o bucățică din sufletul nostru este imposibil să vă dezamăgim.

În proiectul LoveCookPray sunt implicați tineri pasionați de ceea ce fac. Fie că este vorba despre mine- Ioana, în calitate de inițiator al proiectului-, de Oana- ce vă va relata despre partea de beauty, de Simona Taudor- care scrie excepțional despre bunele maniere ale acestui secol http://savoirvivre.ro/, sau de George ce asigură partea vizuală a LoveCookPray, cu toții suntem aici special pentru tine.

Aşadar, bine ai venit în lumea LoveCookPray !

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s