Flori, nuante si Scervino

       Ca nu sunt mare fashionista cred ca e destul de evident. Nu sunt dependenta emisiuni de profil, nu detin un blog de fashion si nici macar (shame on me!!) nu cunosc din fir a par viata vreunui creator de moda..Poate doar pe a celebrei Coco Channel, dar cu ea sta altfel treaba. Dar cand vine vorba de admirat colectii de haine, de cumparat haine in trend sau de dat cu parerea despre moda count me in baby.

      Da stiu ca exista numeroase bloguri care iti explica foarte in detaliu fiecare colectie, trend sau accesoriu pe care teoretic ar trebui fie sa le ai in dulap, fie sa vrei sa il ai. Tot respectul pt fashioniste. Sincer ca doar am si eu asemenea prietene. Si pentru ca a fost Saptamana Modei si pentru ca a venit caldura azi postez cateva tinute din colectia primavara/vara 2014 semnata Ermanno Scervino..Mai intai cateva cuvinte despre colectie si apoi enjoy …

      “Am creat o noua tinuta de zi, mix intre casual si bussiness. Imi place sa ma joc cu contrastele de materiale si culori: materiale dedicate in general tinutelor sport, precum panza cu croiala de taior, pe care am cusut bucati de satin,muselina si dantela si accesorizate cu modele din cristale Swarovski”, declara Scervino presei de profil de la Saptamana Modei.

      Iar daca vorbim de culori atunci avem de la albul pur, kaki sau diferitele nuante de verde, bleu sau orange.

      21-ERMANNO-SCERVINO Ermanno Scervino Ready To Wear Collection Fall Winter 2014 Milan Ermanno_Scervino_fall_winter_2014_2015_collection_Milan_Fashion_Week7 Ermanno_Scervino_Spring_2014_Collection__(20) ermanno_scervino_spring_summer_2014_collection_Milan_Fashion_Week4 ermanno_scervino_spring_summer_2014_collection_Milan_Fashion_Week5 ermanno_scervino_spring_summer_2014_collection_Milan_Fashion_Week6 Ermanno+Scervino+Spring+2014+Details+1NEtr3xtngTl Ermanno+Scervino+Spring+2014+Details+X4gA0aB8sK2l Ermanno+Scervino+Spring+2014+kmITwoQtY44l Ermanno+Scervino+Spring+2014+oa_MGsgh097l ermanno-scervino ErmannoScervinoSpring2014mw3ca2oBnRFl_zps97aae017 ermanno-scervino-spring-summer-2014-mfw7 Ermanno-Scervino-Spring-Summer-2014-Womens-Collection-Milano-Fashion-Week Ermanno-Scervino-Womenswear-Spring-Summer-2014-Collection-Milan-Fashion-Week-Glamour-Boys-Inc 040 Karolina+Kurkova+Ermanno+Scervino+Runway+Milan+nDaK1xKOG18l m-1005_Drake Burnette MORROCANOIL-ERMANNO-SCERVIN thumb_Ermanno_Scervino_Spring_2014_Collection__(2) thumb_Ermanno_Scervino_Spring_2014_Collection__(3)

P.S. Absolut genial si pe gustul meu italianul..

credit foto whiteliesmag.com

Pupici,

Ioana

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s