Top 3 stiri de weekend

       Sambata..stiri..comice..tragice..neinteresante..stupide…stiri..rasu’ plansu’ citind fluxurile de stiri..dar ca in orice domeniu avem si un top..si pentru ca e atat de frumos afara o sa facem topul celor mai amuzante 3 stiri..asadar puneti-va ochelarii si haideti sa vedem ce ineptii mai citim azi.)

1. Botosanenii decedati au inceput inca din 2010 sa se imbolnaveasca..Rezultatul? Au fost la doctorii de familie sau la cei de specialitate de la Spitalul Judetean Botosani si au primit retete..Hai la dracu’ ..Eee stati putin ca nu au dat iama in cabinete toti mortii din cimitirele botosanene..E vorba de doar 3 decedati ce au luat pe baza de reteta medicamente gratuite de la farmaciile din judet. Acestia murisera din cauza cancerului. Prejudiciul adus de aceste trei persoane tupeiste a fost calculat de catre Curtea de Conturi la 10.000 de lei, bani ce au fost insa recuperati. Eu as dori sa stiu de la cine mai exact au fost recuperati..Mi se pare normal, daca tinem cont de tara in care traim, ca rudele decedatilor sa plateasca pentru aceasta dauna adusa statului roman.

Costel Lupaşcu, preşedintele Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) Botoşani, spune că, în ceea ce priveşte farmaciile, persoanele decedate figurează că au beneficiat de medicamente fiindcă de multe ori se întâmplă ca acestea să nu aibă pe stoc ceea ce cere pacientul. „Se întâmplă rar, dar se întâmplă, când bolnavul sau aparţinătorul se duce la farmacie să ia medicamentele, farmacia nu le are şi îi spune să vină după câteva zile, dar între timp pacientul moare”, a explicat Costel Lupaşcu. ??!!!wtf ???!!!! Pai voi ati inteles explicatia sau e doar o alta aberatie a unei minti scurte ? Cum sa spui ca farmacistul (stim cu totii cat de draguti si amabili pot fi ) ii opreste unui bolnav de cancer medicamentele, ala moare asadar nemaivenind dupa medicamente, iar farmacistul nu le repune in vanzare??
2.Pe locul doi avem un politician ..amuzant..sau macar asa crede el..Ii recomand citirea unor bancuri ce pot fi difuzate conform regulilor CNA-ului :)) si o reorientare..sa se apuce de stand up daca tot ii arde de glume..seci..

http://bit.ly/1h9XBrQ

3. Valea Plopului, Prahova, satul uitat de lume dar nu si de Dumnezeu..Nu tu apa curenta, nu tu curent, caminul cultural in paragina, dar parca mai conteaza toate astea cand ai 28 de biserici in care sa te rogi..Lăcaşuri de cult se află peste tot în localitate, la grădiniţă, la şcoală, în curţile oamenilor, prin intersecţii, pe dealuri sau prin văi…Vi se pare halucinant? Stati putin..Ca si bisericile astea sunt pe tematica..

“Avem o bisericuţă construită pe un deal în memoria copiilor avortaţi, avem câte o biserică în curtea grădiniţelor, alte două biserici în curţile celor două şcoli. În total sunt atâtea biserici cât să slujim duminica într-una singură şi în rest să le vină o dată pe lună, adică 28“, spune preotul Nicolae Tănase, care a ridicat aceste biserici. Şi în ciuda numărului şi aşa mare, preotul ar mai vrea să construiască vreo câteva.

   Comentariile cred ca sunt de prisos..Doamne iarta-i de nebuni..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s