Targ de lucruri cu istorie

       Nu imi plac hainele banale si probabil nici voua..Nu imi place sa port ceva ce stiu sigur ca va purta si vecina de scaun din metrou..Nu urmez trenduri daca nu cred in ele si nici nu imbrac ceva doar pt ca un designer si-a lasat semnatura pe eticheta. Nu e vorba de fite sau de mofturi..Poate de aceea modific atat de multe hainute sau investesc in haine ce au o poveste a lor..

       Da da stiu ca multe din voi vor stramba din nas la ideea de a cumpara dintr-un SH..dar cred ca asta e ca recunoasterea unei dependente de ceva..Fie recunosti si iti asumi, fie pretinzi a fi insasi intruchiparea unei dive cand tu de fapt cunosti toate SH-urile minuscule si obscure din Capitala. 

       Daca totusi faci parte din categoria fashionistelor cu spirit creativ si cauti haine cu personalitate atunci te invit sambata aceasta la un Yard Sale aparte..Intre 10:00 si 18:00 (intre noi fie vorba putea tine mai mult), la Dianei nr 4 se incepe curatenia de primavara in dulapuri, minti si suflete de cumparatori responsabili ce suntem. Toate acele produse cumparate din incapacitatea de a rezista unui impuls vor fi redefinite, refolosite, reciclate si revalorizate. Pentru ca putem transforma in comori toate acele lucruri care ne aglomereaza casa (recunoaste-ti ca va puteti deschide un magazin cu cate haine neimbracate aveti) si viata (golindu-ne insa buzunarele) .

        Asadar sunteti asteptate cu mic, cu mare sambata la Yard Sale,

 

Imagine

P.S Eu nu voi fi in Bucuresti asa ca astept de la voi sa imi spuneti cum vi s-a parut si ce v-ati cumparat..

pupici,

Ioana.

Advertisements

2 thoughts on “Targ de lucruri cu istorie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s