Eu te iubesc cat 2

Mai vreau o inimã sã batã stereo,
Sã batã cu ecou,
Sã te iubesc din nou.
Vreau o inima sã batã pentru noi,
oooh
Eu te iubesc cât doi.

      Cam asta ar fi refrenul hitului lansat de Andrei Leonte..Si daca v-a impresionat la X Factor, daca vreti sa il cunoasteti (am aflat ca e destul de down to earth si sociabil) sau pur si simplu aveti chef de o iesire reusita in pub aveti noroc.

       Carla mi-a lansat o invitatie pentru sambata (toate evenimentele frumoase se petrec in weekendul cand sunt plecata ) la concertul sustinut de Andrei Leonte in Ciao- bar&amici , incepand cu ora 20:00..Si cum nu pot fi atat de rea incat sa nu va spun si voua iata ca va invit si pe voiprin intermediul blogului la concert.

        Iata si cateva date despre Andrei in caz ca nu stiti totusi despre cine vorbesc. Este iesean dar a “emigrat” in Capitala pentru a studia. Absolvent de Comunicare si Relatii Publice- Universitatea Bucuresti, a studiat canto inca din perioada liceului si bine a facut. La X Factor, Andrei s-a facut remarcat inca de la auditii cand a cantat aproape fara greseala piesa trupei The Script, „The man who can’t be moved”, venind pe scena cu poza lui Natalie Portman. A confirmat apoi in celelalte etape ca are o voce deosebita si o charisma pe masura si a ajuns astfel in galele live X Factor – zece la numar. In niciuna dintre ele, Andrei nu a fost in pericolul eliminarii, publicul salvandu-l de fiecare data de la duel.

        Artist, compozitor si textier, Andrei Leonte a lansat doua videoclipuri, pentru cele doua single-uri “Te iubesc cat 2” si “Te sun eu”, iar in urma cu un an a intrat in gasca baietilor de la Deepside Deejays, alaturi de care lucreaza in prezent. Mai multe despre Andrei, ca si om, puteti afla si de pe pagina sa oficial (blog personal mai mult). http://www.andreileonte.ro/

        Daca v-am starnit curiozitatea nu uitati sa sunati pt rezervare la  0752 666 777 si nu uitati nici sa imi povestiti cum a fost..

Imagine

 

 

http://bit.ly/1oyOIOo

Pupici,

Ioana

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s