Chic Flavors si un MasterChef

       Incep prin a va spune ca tot ce veti citi in acest articol nu este o pacaleala. Chic Flavors este afacerea pe care Maria Secrieriu o va lansa pe 1 aprilie. Este un concept nou ce are la baza dragostea Mariei pentru arta culinara in general si pentru combinarea diferitelor arome si condimente in special. Nu ati inteles inca despre ce este vorba? 

      E foarte simplu. Se ia una bucata MasterChef aka Maria (tipa blonda cu freza dilie ), se aduc de prin toate colturile lumii condimente de calitate la preturi accesibile oricarui gurmand si se deschide un lant de magazine. Carcotasii vor spune ca astfel de magazine de unde iti poti lua condimente la kg exista deja in Romania. Adevarat dar cardamon negru sau piper cheyenne nu prea am vazut pe la noi. Un alt element de noutate va fi si livrarea condimentelor direct catre restaurantele bucurestene. Sub semnatura ei vor exista cateva locatii de unde vom putea cumpara sau comanda cele mai sofisticate condimente intr-o atmosfera profesionista si o locatie minimalista.

      Locatiile sunt in Piata Delfinului, Bulevardul 1 Decembrie si Iuliu Maniu, Militari. Deschiderea va fi in data de 1 Aprilie ( si nu este pacaleala) Bulevardul Iuliu, Maniu, ora 16:00
Imagine
 
 
 
P.S  In poza e o supa crema de cartofi cu infuzie de menta gatita in cadrul MasterChef de Maria.
 
Pupici,
Ioana
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s