Un nou restaurant SUBWAY în România

Restaurantul SUBWAY® cu numărul patru din România a fost inaugurat duminica aceasta în centrul comercial Sun Plaza din Bucureşti, situat în zona Pieţei Sudului, pe Calea Văcăreşti, nr. 391. Unitatea a necesitat o investiţie sub 100.000 Euro şi beneficiază de o suprafaţă de 51 mp.

”Primul contact cu sandvişurile SUBWAY® l-am avut în perioada în care am fost elev la schimb în Statele Unite ale Americii. După ceva ani, când am aflat mai multe informaţii despre cum funcţionează restaurantele SUBWAY®, mi-am dat seama că este un brand internaţional de succes care lipseşte de pe piaţa românească, dar şi o alternativă mai sănătosă pentru mesele noastre zilnice. Îmi doresc să deschid mai multe restaurante pe viitor, deoarece cred în potenţialul acestora”, a declarat Vlad Gutău, francizat SUBWAY®.

Brandul SUBWAY® este cunoscut ca lider al industriei restaurantelor cu servire rapidă, datorită sandvişurilor sănătoase şi gustoase, şi continuă această tradiţie în a doua locaţie din Bucureşti, ajutând la încorporarea unor alternative sănătoase în dieta zilnică a consumatorilor. “Misiunea globală a lanţului SUBWAY® este să fie franciza nr. 1 în industria restaurantelor cu servire rapidă, ca număr de locaţii şi calitate în servirea consumatorilor, aspect care se aplică şi în România. În consecinţă, până la finalul anului, vom inaugura noi unităţi în Bucureşti, Timişoara şi Piteşti”, a declarat Rumen Radev, Agent de Dezvoltare SUBWAY®.

Ce înseamnă să fii francizat SUBWAY®? Intrarea în echipa SUBWAY® înseamnă oportunitatea de a deţine propria afacere, deja consacrată, care oferă: una dintre cele mai mici investiţii de pe piaţă, operaţiuni accesibile, program flexibil, suport şi advertising internaţional, regional şi local, un program de training de 2 săptămâni, informaţii permanente pentru francizat şi echipa sa, asistenţă în dezvoltarea restaurantului, negocieri ale contractelor de închiriere, ghidare în realizarea construcţiilor şi multe altele. Reţeaua SUBWAY® a fost fondată în 1965 de către Fred DeLuca şi Dr. Peter Buck, iar parteneriatul lor continuă şi astăzi. Brandul SUBWAY® este reţeaua de restaurante nr. 1 ca număr de unităţi, cu mai multe locaţii decât oricare alt lanţ din industria restaurantelor cu servire rapidă – peste 37.000 de locaţii în 100 de ţări. Mai mult, în 2010, brandul SUBWAY® s-a clasat în sondajul Zagat® ca alegerea nr. 1 a consumatorilor în categoriile “Cel mai popular”, “Servicii de top” şi “Alegeri Specificul restaurantelor SUBWAY® îl constituie sandvişurile submarin (“SUBs”), preparate în faţa consumatorului de către sandwich artists, cu ingrediente de calitate, gustoase şi în combinaţii alese de consumator. Carnea este pregătită exclusiv pe grătar sau în cuptor, legumele sunt mereu proaspete, iar pâinea şi fursecurile sunt coapte pe întreg parcursul zilei.

Meniul disponibil în restaurantele din România este compus din: 15 SUB-uri de bază, salate, tortillas, fursecuri, chips-uri, băuturi carbonatate şi necarbonatate, ceaiuri şi specialităţi din cafea produsă sub marca proprie SUBWAY®.

Multumesc Ana Maria Dragomir pentru articol

Pupici,

Ioana.

Advertisements

2 thoughts on “Un nou restaurant SUBWAY în România

  1. Pe piata din Romania era nevoie si este nevoie de ceva nou, romani sunt satuli si plictisit de fast food-urile pe care toti le stim si nu e nevoie sa mai spunem numele pentru a le mai face reclama, mai ales ca stim cu toti ca ceea ce ofera ei nu este de calitate si nici sanatos ! suntem satuli de asemenea si de “shaorma cu de toate” de la coltul blocului care a imbolnavit populatia. Frumos si de apreciat ca ati indrasnit sa veniti cu ceva nou pe o piata unde stagneaza aceleasi produse si se vand …la fel ca in prima zi .. 🙂

    • Multumesc pentru vizita si mai ales pentru comment. Nu ne-am propus sa promovam fast food-ul..Recunoastem ca mai picam in ispita unui sandwich nesanatos, dar suntem oameni. Proiectul lovecookpray isi propune sa promoveze calitatea inainte de orice. Va mai asteptam pe site-ul nostru.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s