Antalya sau zorii zilei perfecte

Incepand de astazi cele doua prietene noi ale blogului LoveCookPray, Nicoleta si Maria, ne vor purta pasii in calatorii prin locuri pline de aventura, rasfat, cultura si distractie. Ne vor vorbi despre pachete promotionale si despre ce ar trebui sa se afle pe lista de must see, ca doar nu te duci sa dormi in camera de hotel.

Cu atragatoarele ei coaste line, Antalya este principala statiune de vacanta a Mediteranei, un magnific oras situat la altitudinea de 50 de m fata de nivelul marii. Este peseme, cel mai frumos oras al Turciei, recunoscut totodata drept capitala a turismului international turcesc. Numarul constant de turisti pe care il atrage in fiecare an vorbeste despre calitatea serviciilor prestate si despre posibilitatile de
entertainment pe care le ofera.

Turistii sunt atrasi in mod special de obiective turistice precum Minaretul Canelat – simbolul Antalyei situat in centrul orasului, Moscheea Murat Pasa, Moscheea Tekeli Mehmet, Moscheea Iskele, parcul din Ataturk si Karaalioglu, Hadrianus Kapisi (Poarta lui Adrian), Orologiul Saat Kulesi (Turnul Ceasului), si Muzeul de Arheologie. Se pot face excursii optionale la Pamukkale, Termessos, Cascada Superioara Duden, Aspendos, Demre si Cascada Manavgat.

Foarte populare sunt de altfel si activitatile de divertisment precum rafting, jeep, safari, pescuit marin, scufundari sau crozierele cu vaporasul. Antalya este o destinatie ideala si pentru cei interesati de shopping, in special daca aveti in vedere textile, imbracaminte, covoare, vase de olarit, piese de metal, pietre pretioase si bijuterii.

In ceea ce priveste investitia dumneavostra, preturile sunt foarte convenabile din punct de vedere al raportului calitate-pret. De exemplu, un sejur in Antalya – , cazare la hotel Belek Beach Resort 5*, timp de 8 zile, va costa 641 de euro/persoana, plecare in luna septembrie si 673 euro/persoana, plecare in luna iunie. Vacanta este in regim Ultra All Inclusive, iar transportul se face cu avionul.

Printre cele mai cerute hoteluri pentru aceasta destinatie, se numara si urmatoarele:

Hotel Belconti 5* (de la 299 euro/persoana)
Hotel Melisa Garden 4* (de la 477 euro/persoana ),
Hotel Daima Resort 5 * ( de la 493 euro/persoana)
Hotel Hera Beach 4* (de la 405 euro/persoana),
Hotel Meder Resort 5* (de la 459 euro/persoana),
Hotel Royal Atlantis Spa & Resort 5 * ( de la 561 euro/pers )
Hotel Aydinbey Famous Resort 5* (de la 604 euro/persoana),
Hotel Cesar Temple 5 * ( de la 688 euro/persoana)
Hotel Sueno Golf Belek 5* (de la 794 euro/persoana ),
Hotel Rixos Lares 5 * ( de la 803 euro/persoana),

Zbor cursa charter plecari saptamanale in perioada 16 iunie – 22 septembrie, zi de operare zbor Sambata . Pachetul de sejur include bilet de avion Bucuresti-Antalya -Bucuresti, transfer aeroport-hotel-aeroport, 7 nopti de cazare la hotel 3*/4*/5*, masa in regim all inclusive, si asistenta in limba romana.

Mai multe informatii gasiti la adresa: www.jinfotours.ro

This slideshow requires JavaScript.

Pupici,

Ioana.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s