Abraham Lincoln: Vampire Hunter!

Aseară la Cinema City Sun Plaza a avut loc lansarea filmului Abraham Lincoln: Vânătorul de Vampiri 3D. Lansarea a fost doar pentru membrii presei sau cel puțin așa se susținea de către organizatori. Dacă ne luam însă după hainele de stradă, punga de semințe a doamnei din fața noastră, dar și de porția de pipăieli și giugiuleală a celor doi tineri de lângă noi am putea spune clar că ori presa nu înțelege importanța ținutei la un astfel de eveniment, ori presa e formată din parveniți. Trecem însă la părerea lăsată de film.

Din start vă spun că filmul trebuie neapărat văzut în format 3D la cinematograf. Altfel efectele speciale vor fi doar un fâs într-un ocean. Acțiunea filmului este bazată pe romanul omonim al lui Seth Grahame- Smith, care s-a ocupat și de scenariu. Istoria plină de zbucium- Războiul civil- a fost conform filmului doar o consecință a vrajbei dintre eroul Abraham Lincoln și vampirii ce doreau o nație a lor.

Regizor : Timur Bekmambetov

Scenariu : Seth Grahame-Smith

Durata : 105 min

Studio : Abraham Productions, Bazelevs Production, Tim Burton Productions

Actori :

Benjamin Walker… Abraham Lincoln

Dominic Cooper… Henry Sturgess

Anthony Mackie… Will Johnson

Mary Elizabeth Winstead… Mary Todd Lincoln

Rufus Sewell… Adam

Despre:

Abraham Lincoln este reinventat pe marile ecrane în chipul unui nemilos vânător de vampiri! Nu se compară însă cu Buffy sau cu alți vânători neînfricați ce luptă împotriva forțelor întunericului. După ce mama sa este ucisă de către o creatură a nopţii, tânărul Abraham declară război vampirilor şi nu se lasă până când nu le vine de hac. Filmul filtrează viaţa particulară neștiută a celui de-al 16-lea preşedinte al SUA şi povestea nespusă care a modelat naţiunea americană. Realizatorii vizionari Tim Burton şi Timur Bekmambetov (regizorul filmului “Wanted”) crează prin intermediul efectelor speciale un Lincoln aparte și anume cel mai mare vânător de vampiri din istorie. Opera lor este portretizarea unui om şi lider şi a evenimentelor care l-au definit pe el şi naţiunea americană – întrepătrunse cu acţiunea captivantă, viscerală a unei poveşti cu vampiri. Într-un fel sau altul cu toții suntem sclavii ai ceva sau ai cuiva, iar istoria preferă legendele. Oamenii ăși amintesc bătăliile, uitând de partea  lor întunecată.

Abraham Lincoln: Vampire Hunter/Abraham Lincoln: Vânător de vampiri este distribuit în România de Odeon Film și va fi lansat în cinematografele din țară de mâine, 22 iunie 2012.

P.S Pentru că inexplicabil sunt atrasă de bad boys cel mai mult mi-a plăcut de Dominic Cooper care îl interpretează pe Henry Sturgees. Și cum un asemenea film trebuia să aibă o coloană sonoră pe măsură, regizorul a ales melodia Powerless a celor de la Linkin Park.

This slideshow requires JavaScript.

Abraham Lincoln Vampire Hunter trailer

Powerless- Linkin Park

Sursă foto  imdb.com
Pupici,

Ioana.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s