Versiunea beta a Ghidului Michelin în Franța!

Website-ul Michelin Restaurants este de fapt un motor de căutare complex care permite utilizatorilor să aleagă un restaurant corespunzător dorinţelor şi bugetelor lor. În acest fel Michelin şi-a propus să implice utilizatorii şi operatorii de restaurante în finalizarea site-ului, pentru care a fost lansată versiunea beta.
În fiecare an, peste 20 de milioane de utilizatori francezi în căutare de restaurante vizitează site-uri specilizate. Când va fi complet funcţional, website-ul Michelin Restaurants va oferi a gamă largă de localuri care corespund fiecărui criteriu căutat. Acest site va reprezenta un motor de căutare foarte eficient în identificarea restaurantelor bazat pe localizare şi tip de bucătărie, precum şi în conformitate cu bugetul utilizatorilor şi cuvintele cheie. De asemenea include o prezentare detaliată a fiecărui restaurant în parte, o revistă şi newsletter şi în curând va avea şi o aplicaţie pentru mobil.

Michelin2

Restaurantele din Ghidul Michelin vor fi identificate clar printr-o pictogramă care confirmă că au fost “Testate şi sunt recomandate de Ghidul Michelin”. Peste 4.000 de restaurante recomandate de inspectorii Michelin vor fi recunoscute cu claritate. Selecţia va fi pregătită de inspectori profesionişti, angajaţii Ghidului Michelin care sub semnul anonimităţii iau masa în restaurante şi-şi plătesc singuri consumaţia.
În mod natural vizitatorii site-ului vor dori să posteze şi să citească comentariile altora care au mers la un restaurant. Pentru a asigura un feedback de înaltă calitate cu argumente susţinute, utilizatorii trebuie să se înregistreze înainte să fie autorizaţi să posteze comentarii şi trebuie să specifice data în care au cinat într-un anumit restaurant. Aceste opinii vor fi monitorizate şi verificate de Michelin, care va exclude sistematic comentariile răutăcioase, disriminatorii şi neconforme cu realitatea.

MichelinFB

Profesioniştii din industria ospitalităţii care vor adera în mod gratuit la site-ul Michelin Restaurants vor beneficia de capacităţile extinse de promovare ale Michelin. În plus, operatorii de restaurante pot beneficia de un pachet de vizibilitate pentru suma de 69 euro pe lună, fără TVA. Acest serviciu le permite acestora să-şi prezinte restaurantele cu mai multe detalii, precum descriere, galerie foto, meniu sau mesaje de la Chef-ul localului. Scopul este acela de a îmbunătăţii vizibilitatea restaurantelor şi recunoaşterea acestora, implicit atragerea de clienţi.

Pentru detalii vizitaţi: http://restaurant.michelin.fr.

Sursa: horeca.ro

Pupici,

Ioana

Advertisements

One thought on “Versiunea beta a Ghidului Michelin în Franța!

  1. You are a Smart Shopper! You know what it takes to come across an excellent deal on a New Acura or Certified Pre-Owned Acura in Woodbridge, VA Regardless of whether you’re looking for the perfect new vehicle or a great deal on a Low Priced Car or Low Mileage Car, you may be in-control as you use the Acura Shopping Tools on this web site to locate the vehicle you want!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s