Qt Hotel atracția turiștilor în Sidney

If you can dream it you can do it. Asta citeam de curând pe pagina de Facebook a unei amice. Aș parafraza puțin spunând că if you can dream about a place, you can also travel to discover it. Așa că azi vom descoperi măcar prin intermediul cuvintelor un nou hotel din țara cangurilor- Sidney, Australia.

Lansarea oficială a QT Hotel va avea loc în septembrie, fiind amplasat în centrul orașului, chiar în inima zonei bussiness. Situat între două simboluri ale arhitecturii australiene- și vorbesc acum despre magazinul universal Gowings inaugurat în 1868 și clădirea Teatrului de Stat. Zona plină de frânturi de istorie, cultură, artă, design, modă și cuisine constituie se pare locul perfect pentru a ridica un nou hotel de lux. Să nu crezi că vei avea de mers o grămadă pentru a te bucura de soarele și plaja cu nisip fin. Nicidecum. Nu știu cum reușesc să mențină curățenia pe plajă- că doar alge sunt peste tot,nu?- sau cum de la ei nisipul e atât de fin- că doar nu l-or cerne în fiecare noapte- dar pregătește-te de răsfăț.

Să vă povestesc și despre design și ofertă. La capitolul design s-a optat pentru elemente îndrăznețe și care te vor face pe loc să te gândești la joacă și la castelele în care visai să locuiești odată crescut. Podele de lemn masiv, capete de balaur-  că doar v-am spus că designul e neconvențional-, dulapuri minuscule, dar și detalii de pe fațada clădirii inițiale restaurate cu foarte multă grijă. Și unde mai pui că cele 200 de camere au fost amenajate în nu mai puțin de 12 stiluri de design- fiecare având câte o cadă imensă, dar și piese de design ce reflectă istoria vechii clădiri.

Și cum vrei nu vrei tot trebuie să mănânci ceva hai să vorbim și despre restaurantul hotelului. The Gowings Bar and Grill continuă povestea pe care ți-o spune vizual vorbind, într-un mod subtil, QT Hotel. Iar dacă preferi doar o cafea și un sandwich, renunțând la preparatele rafinate și complicate, poți opta pentru Parlour Lane Roasters. Este un local micuț, discret și perfect pentru cei dornici de aventură și fără prea mare chef de zăbovit la o masă de restaurant elitist.

Nu lipsesc nici facilitățile pentru domnițe dornice de răsfăț. Noul concept spa, SpaQ, îți va oferi o serie de tratamente pentru corp și față revoluționare. Iar Kerstin Florian te va pune să alegi dintr-o gamă largă de tratamente suplimentare de 30 de minute ce-ți vor conferi un plus de energie, vitalitate și prospețime.

This slideshow requires JavaScript.

Pupici,

Ioana.

Advertisements

2 thoughts on “Qt Hotel atracția turiștilor în Sidney

  1. This is a comment to the https://lovecookpray.wordpress.com/2012/06/07/qt-hotel-atractia-turistilor-in-sidney/ admin.. I came to your “Qt Hotel atracÈ›ia turiÈ™tilor în Sidney lovecookpray” page via Google but it was difficult to find as you were not on the first page of search results. I see you could have more traffic because there are not many comments on your site yet. I have found a website which offers to dramatically increase your rankings and traffic to your website: http://www.linklegends.com/7-day-free-trial I managed to get close to 1000 visitors/day using their services, you could also get lot more targeted visitors from search engines than you have now. Their free trial and brought significantly more visitors to my site. Hope this helps 🙂 Take care.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s