Brânza din lapte..matern!

O mică fermă din Franța, numită Le Petit Singly, a creat o reteță pentru brânza din lapte matern. Producătorii se laudă că respectiva brânză este bogată în vitamine, chiar dacă există și teorii conform cărora nutrienții și vitaminele s-ar pierde la procesul de ultra-pasteurizare.

Cum pentru o astfel de reteță trebuie să dispunem în primul rând de o mamă care să fi năcut de curând, site-ul fermei a publicat meniul pe care “donatoarea” trebuie să îl urmeze în fiecare zi: femeia nu trebuie să fie fumătoare sau consumatoare de alcool/ stupefiante. În ciuda acestor detalii, nu după mult timp, site-ul Le Petit Singly a recunoscut că rețeta era de fapt o farsă. Însă unele persoane au început să se gândească serios la acest tip special de brânză, ceea ce a dus în scurt timp, un alt bucătar, de această dată new-yorkez, a creat propria sa rețetă.

Daniel Angerer pretinde că a folosit 2 căni de lapte matern2 căni de lapte1 lingură și jumătate de iaurtcheag și o lingură de sare de mare.

Deși unii oameni au fost profund încântați de această rețetă, alții s-au simțit dezgustați, criticându-l pe bucătarul originar din New York.

Pupici,

Ioana

Advertisements

2 thoughts on “Brânza din lapte..matern!

 1. In spiritul stirii:Organizatia Mondiala a Barbatilor(O.M.B),dezvaluit ca este aproape gata o noua retzeta de brinza specific masculina.
  Se pare ca are la baza studiul conform caruia barbatii sint capabili sa exteriorizeze pe tot timpul anului … lactoza&fructoza .
  O.M.B.a mai transmis ca va fi un proiect trans-frontalier.Diferitele tari participante vor avea variante proprii de marci.Romania va comercializa “BRINZA de pe TEMPEL”.
  Barbatii dispusi sa-si doneze “laptzii”vor gasi la fiecare colt de strada utne speciale mascate in papusi gonflabile.Pentru cei care-si fak treaba mai greu,urnele mobile vor veni la domiciliul acestora.
  Duminica,10 iunie va fi primul act din campania OMB 🙂
  Ps:
  Politicienii care “nu vor face nici o brinza”au o marca speciala. Inca nu s-au hotarit asupra numelui…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s