Rețetă cu ficăței, la ceas de seară!

Ce putea fi mai savuros la finalul unei zile de muncă agitate, dacă nu o porție de ficăței de pui cu roșii și parmezan? Nimic. Fără multe prezentări pompoase vă invit la o degustare virtuală.

400 g ficăței de pui

8 linguri de ulei de măsline

100 g de unt

8 felii mici de pâine integrală, prăjită

semințe de dovleac, prăjite

8 roșii uscate

parmezan ras fin

Prăjește ficățeii de pui, având mare grijă să nu se ardă, în ulei și unt, nu mai mult de 3 minute, întorcându-l pe partea cealaltă, la jumătatea intervalului. Scoate ficățeii pe un prosop de hârtie și scurge excesul de ulei. Aranjează ficățeii pe feliile de pâine prăjită, acoperă-le cu felii de roșii uscate, presară semințe de dovleac, ulei de nuci și apoi parmezan.

This slideshow requires JavaScript.

Pupici,

Ioana.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s