Redescoperă frumusețea lucrurilor simple!

Nu voi vorbi despre o filozofie de viață și nici despre cine știe ce plăcere culinaro- turistico- melomano- anything. Ci despre Festivalul Luminii din parcul Carol, eveniment ce va avea loc mâine de la orele 21.00

Organizația Națională “Cercetații României” te invită să redescoperi frumusețea lucrurilor mărunte. Timp de 2 ore te vei putea deconecta de problemele zilnice și stresul de zi cu zi. Îți vei putea aduce aminte de perioada copilăriei, prin joc și joacă. Diferite jocuri cercetășești te vor invita în lumea distracției și a aventurii. Și pentru că nu se poate muta Bucureștiul într-un câmp cercetășesc, organizatorii au adus câmpul în București. Nu putea lipsi nici muzica- fie că vorbim de cântece din repertoriul românesc sau internațional, pe care cercetașul chitarist știe să le interpreteze cu măiestrie. Și să nu uit că va fi și un concert de folk-rock unplugged.

Este un eveniment plin de lumină, jongleuri, fotografii și desene, artă urbană și oameni. Este o metodă neconvențională de a opri timpul în loc în centrul Capitalei, pentru a face parcă în ciudă agitației urbane zilnice.

Pupici,

Ioana.

Advertisements

2 thoughts on “Redescoperă frumusețea lucrurilor simple!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s