O felie (de tort) din viață!

Acum câteva zile m-am trezit că poftesc 🙂 happy
Da dom’le pofteam să mănânc ceva dulce. Un desert! Așa că mi-am luat androidul, rucsacul și bineînțeles “GOLD-ul VISA”, nu de alta da’ mi-era să nu-l pierd :). N-am mers departe, doar vreo 2 km. Mă gândeam chiar dacă a meritat să pornesc “chicken cheasser-ul” în loc să mai fac și eu puțină mișcare. Dar scopul era unul nobil și ținea de o nevoie fundamentală a mea: nevoia de zahăr… Ca de obicei, “ma tante” MARIA, mă aștepta cu contul deschis.
Nu m-a interesat vitrina cu mezeluri, brânzeturi și afumătură, pe care le-am lăsat deoparte și am tras cu ochiul la niște cornuri trase în glazură de vanilie și umplute cu nucă. Trebuie să știți că market-ul (sîc!) nu excelează în finețuri. În zilele bune are chiar și prăjitură cu brânză dulce și stafide :). Am cumpărat așadar un amărât de corn și l-am halit, nu înainte de-al trece în cont :). După cum știți, dorințele mari nu se satisfac cu chestii mici așa că am rămas dezamăgit, am tras o bere ca să spăl gustul și am plecat….Minuni se mai întâmplă așa că doar ce aud că-mi sună telefonul: era o persoană dragă ce ținea să-mi amintească de faptul că duminică se căsătorea !
I-am confirmat, a câta oară?, că voi fi prezent cu toată gașca. În acel moment am hotărât că voi da iama-n prăjiturile de la eveniment, mai ales că trebuia să aștept doar 24 de ore până atunci:).
Nu-i cazul să vă spun că m-am simțit bine, că al doilea dans al miresei eu l-am avut. Primul era dat mirelui, asta este! Dar să nu uit subiectul: dulciuri și prăjituri.
Tortul a fost în “trend”: marțipan, iach…nu mi-a plăcut. Lovitura a venit la urmă. La final am primit 3 cutiuțe “faine” ce păreau să  fie cu prăjituri :)).’MNEZO! Din bun simț n-am desfăcut-o până acasă unde am găsit 3 MINI TORTURI CU FRUCTE: am pus și foto așa ca să fie. Ce să spun: crema de zmeură, kiwi-ul feliat, totul pe un  blat însiropat cu o consistență pufoasă, plin cu sâmburi de nucă și cu gust de înghețată de vanilie 🙂
Pe această cale țin să anunț cofetăria “IONALI” să nu-și schimbe sediul pentru că o să-i găsesc și de-o fi să merg până la capătul lumii ca să dau de ei și să le fur rețeta 🙂

This slideshow requires JavaScript.

Autor și mulțumiri pentru porția de râs:  Malin Vereș

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s