Luxurious Ladies Night

Asa cum va anuntam de alaltaieri, aseara am fost una dintre norocoasele invitate la petrecerea Cinema City Ladies Night. Multa lume, multe premii, multe fete cochete si imbracate in tendinte, cateva pitipoance- Zuza G stie la cine ma refer, multe surprize placute, amice revazute dupa mult timp si un film..interesant.

Ne-am clatit ochii cu minunatiile faurite cu multa migala si talent de catre Carla Szabo,  fetele de la salonul Oksanei s-au ocupat de parul invitatelor si au impletit codite rusesti spectaculoase, domnisoarele de la Dr Oetker au preparat zeci de briose calde, pufoase si delicioase, Sephora a oferit sedinte de make-up si au aratat produsele ce nu trebuie sa lipseasca din geanta niciunei fashioniste adevarate. mi-a facut bine sa ma reintalnesc cu fete dragi sufletului meu: Modniza- my heart doctor, Gabi- zuza G charming as ever, Ioana Dumitrache- sweet is the perfect word to describe her and of course Pixie- the type of friend every girl should have.

Ne aflăm într-un viitor apropiat, în care timpul stă în loc pentru câteva clipe, pentru ca apoi să se apropie în viteză de ultimele clipe pe care le va trăi vreodată omenirea. Pe măsură ce timpul se scurtează clipă cu clipă, lumea personajelor devine tot mai complexă, iar acestea se străduiesc să traiască tot mai intens într-o perioadă tot mai scurtă. Un asterioid gigantic este în drum spre Pâmânt, iar încercările de a evita dezastrul au eşuat. În acelaşi timp, căsnicia lui Dodge (Steve Carrell), un vânzător de poliţe de asigurări blajin, eşuează şi ea: atunci când află că sfârşitul lumii soseşte peste fix 21 de zile, soţia lui îl părăseşte pe loc. Dodge este un introvertit care a respectat mereu convenţiile societăţii, dar vecina sa, Penny (Keira Knightley) este o persoană expansivă, care nu a ţinut cont niciodată de normele sociale. Cei doi se întâlnesc atunci când Penny îi aduce lui Dodge o scrisoare rătăcită de la Olivia, iubita lui din liceu şi dragostea vieţii lui. În momentul în care o revoltă izbucneşte în clădirea în care cei doi locuiesc, aceştia decid să evadeze împreună, dar cu destinaţii diferite: Penny porneşte spre Anglia pentru a-şi petrece ultimele zile cu familia, iar Dodge pleacă în căutarea Oliviei. Călătorind împreună în maşina lui Penny, perspectivele lor asupra propriilor vieţi, dar şi asupra lumii în care trăiesc, par să se însenineze.

Sincer filmul nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor pe care le aveam odata plecata de acasa, dar nici nu pot spune ca regret ca l-am vazut. Iar aerul conditionat din cinematograf a fost datator de senzatii atat pentru mine cat si pentru Zuza G ca ne aflam brusc in Alaska.

This slideshow requires JavaScript.

Pupici,

Ioana.

4 Replies to “Luxurious Ladies Night”

Leave a comment