Evenimente de weekend!

Weekendul începe în forță încă din această seară. Primul eveniment la care echipa LoveCookPray va lua cu mândrie parte este Noaptea Devoratorilor de Publicitate. Un eveniment bazat logic pe publicitate. Dar nu orice fel de publicitate, ci una de calitate. Cele mai interesante și mai controversate reclame vor face deliciul publicului de specialitate, sau nu. Ne vedem la Sala Palatului, începând cu ora 21:00 astăzi. Mai multe detalii pe ticketfan.ro

Mâine e sâmbătă așa că e ziua în care vom putea descoperi ce se ascunde în cutia din parcarea Băneasa Shopping City. O să aflăm ce este în ea sâmbăta aceasta, pe 16 iunie 2012, la 18.30 fix. Deci ne vedem mâine acolo, cât mai aproape de cutie..

Cea de-a 7-a ediție a festivalului urban Street Delivery începe astăzi și se încheie duminică seară. Totul se va desfășura pe Strada Arthur Verona, care va fi astfel blocată circulatiei auto. Detalii aici. Noi cu siguranță vom merge, că doar curiozitatea ne definește stilul..

De pe lista de must see e și ediția cu numărul 7 a Street Delivery. Festivalul se încheie duminică. Intrarea este liberă iar detalii găsiți aici.

This slideshow requires JavaScript.

P.S Pozele sunt preluate de la Chinezu si de la Pandutzu..

Pupici,

Ioana.

2 Replies to “Evenimente de weekend!”

  1. pe lista de must see se afla si prima editie a “Festivalului Teatrelor de Buzunar” *

    festivalul de treatru n-are treaba cu street delivery

    thanks de linkuri 😀

Leave a comment